Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stoners Windy Lions
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Marauders is nu in balbezit. MacAulay verovert de bal door een tackle van achteren. MacAulay probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - Windy Lions 1:0

6e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Crainey is nu in balbezit. Marauders onderschept slim de pass. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
MacCammond kopt de bal weg. MacAdam rent richting de bal. MacAdam met een sublieme pass. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
MacKelvie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacInroy. MacKelvie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKiggan met een snel genomen vrije trap. MacAdam kopt de bal weg. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
MacAulay probeert naar een medespeler te passen. MacInroy is nu in balbezit. MacKelvie onderschept slim de pass. MacKelvie met een sublieme pass. Gilchrist onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
MacInroy passt de bal zonder na te denken. Dailly rent richting de bal. Mackenzie maakt een afschuwelijke overtreding. Mackenzie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 43%, Windy Lions 57%.
stoners - Windy Lions 1:0

46e minuut.
Crainey onderschept slim de pass. Crainey passt de bal zonder na te denken. Dailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie schiet op doel. MacGorrie bokst de bal weg.

57e minuut.
MacKiggan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jardine is nu in balbezit. Jardine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is MacKiggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manson rent richting de bal. Manson passt de bal in één keer door. Crainey rent richting de bal. Crainey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacGorrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 47%, Windy Lions 53%.
stoners - Windy Lions 1:0