Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stags FC Dutinka
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Strachan neemt de hoekschop. Gemmell rent richting de bal. Gemmell passt de bal met de wreef. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Webb speelt de bal door. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan onderschept slim de pass. McEwan schiet op doel. McDowell bokst de bal weg.

24e minuut.
Landers verovert de bal door een tackle van achteren. Landers geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacKinney met een sublieme pass. McEwan is nu in balbezit. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric draait met de bal, schiet en ... McDowell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stags - FC Dutinka 0:1

32e minuut.
Manson rent richting de bal. Manson passt de bal in één keer door. Nicholls heeft problemen om de bal te vangen. Maitland onderschept slim de pass. Maitland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Manson de bal. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacLaren moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacLaren kan niet meer verder spelen. Russell komt het veld opgelopen.

36e minuut.
MacLeod heeft problemen om de bal te vangen. MacUlric bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric passt de bal zonder na te denken. Maitland bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stags 42%, FC Dutinka 58%.
Stags - FC Dutinka 0:1

48e minuut.
Landers bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell onderschept slim de pass. Maitland is nu in balbezit. Russell is nu in balbezit. Russell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stags - FC Dutinka 1:1

51e minuut.
Gemmell probeert naar een medespeler te passen. Maitland bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb speelt de bal door. Gemmell is nu in balbezit. Gemmell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stags - FC Dutinka 2:1

75e minuut.
Gemmell is nu in balbezit. Gemmell geeft de bal voor. Klungelig pakt Main de bal. Strachan rent richting de bal. Strachan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. MacKintosh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ross geeft de bal voor. Gemmell rent richting de bal. Gemmell geeft een hoge lob. Maitland is nu in balbezit. Maitland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stags - FC Dutinka 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stags 53%, FC Dutinka 47%.
Stags - FC Dutinka 3:1