Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LP Juniors rangers11
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mackenzie kopt de bal weg. MacVail rent richting de bal. MacRory onderschept slim de pass. MacRory schiet op doel. Paal!

6e minuut.
MacRory raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacVurie komt het veld opgelopen.

36e minuut.
McGarry speelt de bal door. Klungelig pakt Chamberlain de bal. Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. MacVurie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVurie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
MacCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVurie onderschept slim de pass. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain draait met de bal, schiet en ... MacGruer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nesbitt neemt de hoekschop. McGarry is nu in balbezit. MacVurie heeft problemen om de bal te vangen. MacVurie haalt uit met een fantastische trap. MacCallum probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LP Juniors - rangers11 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP Juniors 51%, rangers11 49%.
LP Juniors - rangers11 0:1

55e minuut.
Nesbitt passt de bal zonder na te denken. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain met een sublieme pass. MacVurie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVurie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. MacVurie is nu in balbezit. MacVurie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LP Juniors - rangers11 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP Juniors 41%, rangers11 59%.
LP Juniors - rangers11 0:2