Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Firs Luing Ghetto United
Normal Tactiek Sweep up
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Smith speelt de bal door. MacCombie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCombie geeft een hoge lob. Matheson heeft problemen om de bal te vangen. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Firs - Luing Ghetto United 0:1

17e minuut.
Dingwall heeft problemen om de bal te vangen. Flintstone bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintstone passt de bal zonder na te denken. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dingwall heeft problemen om de bal te vangen. Dingwall speelt de bal door. Erskine rent richting de bal. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Firs 57%, Luing Ghetto United 43%.
Golden Firs - Luing Ghetto United 0:1

47e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Dingwall verovert de bal door een tackle van achteren. Dingwall speelt de bal door. Klungelig pakt Burke de bal. Burke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Firs - Luing Ghetto United 0:2

63e minuut.
Everett probeert naar een medespeler te passen. MacCombie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCombie probeert naar een medespeler te passen. Flintstone is nu in balbezit. Flintstone geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Shields probeert de bal met de borst te controleren. MacCombie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCombie passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. Burke schiet op doel. Munro bokst de bal weg.

78e minuut.
MacCombie rent richting de bal. MacCombie met een sublieme pass. MacGuffie rent richting de bal. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Firs - Luing Ghetto United 0:3

87e minuut.
Dingwall rent richting de bal. Dingwall geeft een lange en hoge pass. Everett met een sublieme pass. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Firs 58%, Luing Ghetto United 42%.
Golden Firs - Luing Ghetto United 0:3