Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLOA WASPSTINGERS rangers11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sinclair passt de bal zonder na te denken. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain passt de bal in één keer door. MacRory is nu in balbezit. MacRory schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hutchison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffy is nu in balbezit. Met opzet legt McGarry zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag McGarry naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 51%, rangers11 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALLOA WASPSTINGERS - rangers11 0:0

50e minuut.
Duffy probeert naar een medespeler te passen. McMillan rent richting de bal. McMillan schiet op doel. MacCutcheon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLOA WASPSTINGERS - rangers11 1:0

54e minuut.
Naysmith geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacRory met een snelle inworp. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
MacKillop verovert de bal door een tackle van achteren. MacKillop passt de bal zonder na te denken. Brown speelt de bal door. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ... Wilkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gemmell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacKilligan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Brown probeert naar een medespeler te passen. MacRory is nu in balbezit. Naysmith begaat een overtreding. Naysmith krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Wilkie speelt de bal door. MacCruithein probeert naar een medespeler te passen. Nesbitt is nu in balbezit. MacKillop onderschept slim de pass. MacKillop geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Duffy passt de bal in één keer door. Chamberlain rent richting de bal. Brown tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brown krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 24%, rangers11 76%.
ALLOA WASPSTINGERS - rangers11 1:0