Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
utyu tfu LP Juniors
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft de bal voor. Grant probeert de bal aan de voet te houden. Somerville is nu in balbezit. Somerville schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Somerville bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCallum. Somerville raakt geblesseerd tijdens het duel. Morton wilt de vrije trap nemen. MacGruer kopt de bal weg. Christie heeft problemen om de bal te vangen. Somerville is nu in balbezit. Somerville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Broadfoot de bal. MacCruithein is nu in balbezit. MacCruithein passt de bal zonder na te denken. Grant rent richting de bal. Grant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Law trapt de bal weg van het doel. Morton kopt de bal weg. Grant rent richting de bal. Grant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: utyu tfu 43%, LP Juniors 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
utyu tfu - LP Juniors 0:0

52e minuut.
MacGruer geeft de bal voor. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morton. Morton krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft de bal voor. Grant kopt de bal weg. Somerville is nu in balbezit. Somerville draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Morton kan de bal niet met de borst controleren. MacCallum is nu in balbezit. Morton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: utyu tfu 49%, LP Juniors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
utyu tfu - LP Juniors 0:0