Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ellon meadows utyu tfu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
MacLaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville rent richting de bal. Somerville speelt de bal door. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
MacRuer trapt de bal weg van het doel. MacCruithein heeft problemen om de bal te vangen. MacCruithein kopt de bal weg. Somerville rent richting de bal. Somerville draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mason is nu in balbezit. Mason passt de bal met de wreef. Gilchrist probeert de bal met de borst te controleren. Grant is nu in balbezit. Grant haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gilchrist speelt de bal door. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewing is nu in balbezit. Ewing draait met de bal, schiet en ... MacPhater maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ellon meadows - utyu tfu 1:0

32e minuut.
MacColl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant rent richting de bal. MacColl verovert de bal door een tackle van achteren. Ewing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewing haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Reid geeft een lange en hoge pass. Coulson kopt de bal weg. Gilchrist controleert de bal met de borst. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerville onderschept slim de pass. Somerville speelt de bal door. Grant rent richting de bal. Grant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ellon meadows - utyu tfu 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 60%, utyu tfu 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ellon meadows - utyu tfu 1:1

56e minuut.
Inworp. Simpson met een snelle inworp. Mason rent richting de bal. Mason geeft de bal voor. Grant maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ellon meadows - utyu tfu 1:2

70e minuut.
Gilchrist geeft een lange en hoge pass. Coulson is nu in balbezit. Coulson passt de bal met de wreef. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap. MacPhater bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 67%, utyu tfu 33%.
ellon meadows - utyu tfu 1:2