Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golden Firs ALLOA WASPSTINGERS
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacKeith met de inworp. MacKilligan is nu in balbezit. Jarvine onderschept slim de pass. Jarvine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gemmell probeert de bal aan de voet te houden. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith speelt de bal door. Jarvine is nu in balbezit. Jarvine draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
White verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy probeert naar een medespeler te passen. McMillan is nu in balbezit. McMillan draait met de bal, schiet en ... Munro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacGuffie heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Firs 49%, ALLOA WASPSTINGERS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Firs - ALLOA WASPSTINGERS 0:0

65e minuut.
Livingstone bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt verovert de bal door een tackle van achteren. McHewitt met een sublieme pass. Daar is Jarvine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarvine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golden Firs - ALLOA WASPSTINGERS 1:0

75e minuut.
Dingwall geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gemmell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
White geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
MacKilligan met een sublieme pass. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy passt de bal met de wreef. McMillan is nu in balbezit. McMillan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Golden Firs - ALLOA WASPSTINGERS 1:1

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacHarold trapt de bal weg. Daar is Livingstone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarvine rent richting de bal. Jarvine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golden Firs 48%, ALLOA WASPSTINGERS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Golden Firs - ALLOA WASPSTINGERS 1:1