Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLOA WASPSTINGERS Golden Firs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
White rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duffy. White raakt geblesseerd tijdens het duel. White zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Shields bereikt de bal nog maar net als eerste. Shields passt de bal met de wreef. MacCruithein rent richting de bal. Erskine verovert de bal door een tackle van achteren. Erskine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
White rent richting de bal. MacKilligan is nu in balbezit. White onderschept slim de pass. Jarvine is nu in balbezit. Jarvine geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
White geeft een hoge lob. MacMichael bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKillop begaat een overtreding. MacKillop krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Gemmell is nu in balbezit. MacKeith onderschept slim de pass. Keir maakt een afschuwelijke overtreding. Keir krijgt een gele kaart.

45e minuut.
White geeft de bal voor. Keir heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith begaat een overtreding. MacKeith krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 55%, Golden Firs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALLOA WASPSTINGERS - Golden Firs 0:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Shields de bal onder controle te krijgen. Jarvine is nu in balbezit. Jarvine probeert naar een medespeler te passen. Erskine is nu in balbezit. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLOA WASPSTINGERS - Golden Firs 0:1

78e minuut.
White rent richting de bal. White speelt de bal door. MacKilligan probeert naar een medespeler te passen. Daar is McMillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McMillan schiet op doel. Munro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 46%, Golden Firs 54%.
ALLOA WASPSTINGERS - Golden Firs 0:1