Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Pigeons rangers11
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
MacHugh is nu in balbezit. Rankin verovert de bal door een tackle van achteren. Rankin met een sublieme pass. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie schiet op doel. Wilkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Rankin verovert de bal door een tackle van achteren. Rankin probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. Wilkie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Limont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rankin de bal. MacHugh is nu in balbezit. Rankin verovert de bal door een tackle van achteren. Rankin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Limont probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair met een sublieme pass. Daar is Chamberlain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamberlain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - rangers11 0:1

39e minuut.
MacCutcheon speelt de bal door. Daar is MacKendrick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Wilkie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Pigeons 47%, rangers11 53%.
Brave Pigeons - rangers11 0:1

66e minuut.
Daar is MacFadzean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacFadzean. MacFadzean krijgt een gele kaart.

76e minuut.
MacPhee probeert naar een medespeler te passen. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Marshall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacRory rent richting de bal. MacRory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - rangers11 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Pigeons 45%, rangers11 55%.
Brave Pigeons - rangers11 0:2