Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ellon meadows ALLOA WASPSTINGERS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Pollard rent richting de bal. Reid rent richting de bal. Ewing rent richting de bal. Ewing draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pollard met de inworp. Donaldson speelt de bal door. Livingstone is nu in balbezit. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
MacTavish trapt de bal weg. MacColl speelt de bal door. Na een snelle pass probeert MacCruithein de bal onder controle te krijgen. Reid is nu in balbezit. Reid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ellon meadows - ALLOA WASPSTINGERS 1:0

27e minuut.
Klungelig pakt MacBean de bal. Brown onderschept slim de pass. Brown passt de bal zonder na te denken. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Donaldson met een sublieme pass. Reid is nu in balbezit. Ewing rent richting de bal. Reid is nu in balbezit. Reid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
McInally is nu in balbezit. Livingstone bereikt de bal nog maar net als eerste. McInally maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, McInally moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McInally schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Livingstone roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Livingstone kan niet meer verder spelen. MacKilligan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 52%, ALLOA WASPSTINGERS 48%.
ellon meadows - ALLOA WASPSTINGERS 1:0

81e minuut.
MacKilligan verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy passt de bal in één keer door. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan haalt uit met een fantastische trap. MacRuer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 63%, ALLOA WASPSTINGERS 37%.
ellon meadows - ALLOA WASPSTINGERS 1:0