Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LP Juniors Brave Pigeons
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rankin met een sublieme pass. MacGruer probeert naar een medespeler te passen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap. Connolly werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LP Juniors - Brave Pigeons 1:0

20e minuut.
MacGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCallum onderschept slim de pass. MacCallum geeft de bal voor. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Connolly met een harde bal richting middenveld. MacCallum is nu in balbezit. MacGuire schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, MacGuire moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! MacGuire schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Christie geeft een lange en hoge pass. MacVail kopt de bal weg. Klungelig pakt MacCallum de bal. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LP Juniors - Brave Pigeons 1:1

32e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhee verovert de bal door een tackle van achteren. MacPhorich onderschept slim de pass. MacPhorich haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malcolmson neemt de hoekschop. Tawesson krijgt zijn hoofd ertegen. Marshall heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Christie geeft een lange en hoge pass. Tawesson kan de bal niet met de borst controleren. MacMartin is nu in balbezit. Tawesson is nu in balbezit. Tawesson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LP Juniors - Brave Pigeons 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP Juniors 40%, Brave Pigeons 60%.
LP Juniors - Brave Pigeons 2:1

53e minuut.
MacCallum is nu in balbezit. Rankin is nu in balbezit. Rankin met een sublieme pass. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... Law bokst de bal weg. Paal!

68e minuut.
Dowe speelt de bal door. MacMartin bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMartin probeert naar een medespeler te passen. Rankin rent richting de bal. Rankin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
MacVail is nu in balbezit. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankin draait met de bal, schiet en ... Law werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LP Juniors - Brave Pigeons 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LP Juniors 45%, Brave Pigeons 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LP Juniors - Brave Pigeons 2:2