Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ellon meadows LP Juniors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Malcolmson is nu in balbezit. Malcolmson met een sublieme pass. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
MacGruer geeft een hoge lob. Greig is nu in balbezit. Greig geeft een lange en hoge pass. MacArthur heeft problemen om de bal te vangen. MacArthur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
MacNuir heeft problemen om de bal te vangen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid met een sublieme pass. Ewing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. MacCallum rent richting de bal. Reid begaat een overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

41e minuut.
MacColl is nu in balbezit. Pollard is nu in balbezit. Pollard passt de bal in één keer door. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 51%, LP Juniors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ellon meadows - LP Juniors 0:0

47e minuut.
Reid verovert de bal door een tackle van achteren. MacNuir bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNuir passt de bal met de wreef. Ewing is nu in balbezit. Ewing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Law met een harde bal richting middenveld. MacNuir kopt de bal weg. Klungelig pakt Greig de bal. Thomson rent richting de bal. Thomson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
MacRuer met een harde bal richting middenveld. MacCallum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert O`Neill de bal onder controle te krijgen. Thomson is nu in balbezit. Thomson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCallum verovert de bal door een tackle van achteren. MacCallum speelt de bal door. Daar is MacPhorich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPhorich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 58%, LP Juniors 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ellon meadows - LP Juniors 0:0