Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rangers11 Golden Firs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
McGarry rent richting de bal. White onderschept slim de pass. Jarvine met een sublieme pass. Erskine rent richting de bal. Erskine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
MacMichael kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacKendrick de bal onder controle te krijgen. Jarvine is nu in balbezit. Jarvine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - Golden Firs 0:1

6e minuut.
Jarvine heeft problemen om de bal te vangen. Jarvine speelt de bal door. MacRory bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRory draait met de bal, schiet en ... Munro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rangers11 - Golden Firs 1:1

16e minuut.
Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine rent richting de bal. Erskine rent richting de bal. Erskine schiet op doel. Wilkie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - Golden Firs 1:2

16e minuut.
MacRory probeert naar een medespeler te passen. Chamberlain is nu in balbezit. Erskine verovert de bal door een tackle van achteren. Jarvine is nu in balbezit. Jarvine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair passt de bal in één keer door. Naysmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine verovert de bal door een tackle van achteren. Jarvine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sinclair passt de bal zonder na te denken. Chamberlain rent richting de bal. Chamberlain met een sublieme pass. Klungelig pakt MacRory de bal. MacRory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rangers11 - Golden Firs 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers11 57%, Golden Firs 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rangers11 - Golden Firs 2:2

46e minuut.
Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair is nu in balbezit. Erskine verovert de bal door een tackle van achteren. Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
MacLaine rent richting de bal. MacLaine passt de bal zonder na te denken. MacRory is nu in balbezit. MacRory haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacGuffie de bal onder controle te krijgen. Munro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Shields rent richting de bal. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Nesbitt speelt de bal door. MacRory rent richting de bal. MacRory draait met de bal, schiet en ... Munro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nesbitt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is MacRory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers11 59%, Golden Firs 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rangers11 - Golden Firs 2:2