Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLOA WASPSTINGERS Brave Pigeons
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacGuire rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Duffy passt de bal in één keer door. McMillan rent richting de bal. McMillan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt MacGuire de bal. Duffy is nu in balbezit. Duffy met een sublieme pass. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duffy is nu in balbezit. Duffy passt de bal zonder na te denken. McMillan is nu in balbezit. McMillan haalt uit met een fantastische trap. Connolly probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLOA WASPSTINGERS - Brave Pigeons 1:0

28e minuut.
Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy passt de bal met de wreef. MacFadzean is nu in balbezit. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ... Connolly bokst de bal weg.

30e minuut.
Klungelig pakt Rankin de bal. Brown rent richting de bal. Brown probeert naar een medespeler te passen. McMillan rent richting de bal. McMillan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gilchrist kopt de bal weg. Daar is Rankin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rankin passt de bal zonder na te denken. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 37%, Brave Pigeons 63%.
ALLOA WASPSTINGERS - Brave Pigeons 1:0

51e minuut.
McGroarty bereikt de bal nog maar net als eerste. McGroarty geeft een lange en hoge pass. Marshall rent richting de bal. McMillan verovert de bal door een tackle van achteren. McMillan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gilchrist is nu in balbezit. Duffy is nu in balbezit. Duffy passt de bal zonder na te denken. McMillan rent richting de bal. McMillan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gemmell probeert naar een medespeler te passen. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire is nu in balbezit. McMillan onderschept slim de pass. McMillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gemmell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacGuire speelt de bal door. Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie rent richting de bal. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... MacTavish verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacCruithein kopt de bal weg. Klungelig pakt Keir de bal. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rankin kopt de bal weg. Dowe probeert de bal aan de voet te houden. Brown geeft een hoge lob. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ... Connolly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Duffy is nu in balbezit. MacFadzean rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duffy. MacFadzean moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacFadzean kan niet meer verder spelen. Dobbie komt het veld opgelopen. Gilchrist zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. McGroarty rent richting de bal. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie haalt uit met een fantastische trap. MacTavish bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 40%, Brave Pigeons 60%.
ALLOA WASPSTINGERS - Brave Pigeons 1:0