Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Pigeons ALLOA WASPSTINGERS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Klungelig pakt MacGuire de bal. MacGuire passt de bal in één keer door. Duffy probeert naar een medespeler te passen. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Duffy onderschept slim de pass. Duffy passt de bal in één keer door. McMillan is nu in balbezit. McMillan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 0:1

25e minuut.
Rankin speelt de bal door. Duffy is nu in balbezit. Dowe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dowe naar de kleedkamers voor een vroege douche. Duffy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire onderschept slim de pass. MacGuire passt de bal met de wreef. MacRitchie is nu in balbezit. MacRitchie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Pigeons 62%, ALLOA WASPSTINGERS 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 1:1

49e minuut.
Rankin met een sublieme pass. MacRitchie rent richting de bal. McGroarty maakt een afschuwelijke overtreding. McGroarty krijgt een gele kaart.

56e minuut.
McMillan speelt de bal door. MacRory rent richting de bal. Gilchrist begaat een overtreding. Gilchrist krijgt een gele kaart.

64e minuut.
MacCruithein verovert de bal door een tackle van achteren. MacCruithein passt de bal zonder na te denken. Keir speelt de bal door. Rankin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rankin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rankin is nu in balbezit. Rankin passt de bal met de wreef. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie schiet op doel. MacTavish probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 2:1

68e minuut.
McGroarty is nu in balbezit. MacRitchie bereikt de bal nog maar net als eerste. McGroarty bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRitchie verovert de bal door een tackle van achteren. MacRitchie draait met de bal, schiet en ... MacTavish bokst de bal weg.

71e minuut.
Klungelig pakt MacRitchie de bal. MacCruithein met een sublieme pass. Rankin rent richting de bal. Rankin schiet op doel. MacTavish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 3:1

74e minuut.
MacPhee geeft een hoge lob. Livingstone rent richting de bal. Livingstone met een sublieme pass. McMillan is nu in balbezit. McMillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 3:2

75e minuut.
MacRitchie rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Duffy probeert naar een medespeler te passen. McMillan rent richting de bal. McMillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 3:3

80e minuut.
Keir geeft een lange en hoge pass. Gemmell rent richting de bal. Gemmell probeert naar een medespeler te passen. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Pigeons 41%, ALLOA WASPSTINGERS 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Pigeons - ALLOA WASPSTINGERS 3:3