Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Oaks chips fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
MacAskill geeft een hoge lob. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus passt de bal met de wreef. Reoch heeft problemen om de bal te vangen. Reoch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Twaddle onderschept slim de pass. Twaddle probeert naar een medespeler te passen. Huntly geeft een hoge lob. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal met de wreef. Crawford rent richting de bal. Crawford draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wyness de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Currie speelt de bal door. Crawford is nu in balbezit. MacAskill verovert de bal door een tackle van achteren. Currie rent richting de bal. Currie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 44%, chips fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hot Oaks - chips fc 0:0

50e minuut.
Payne is nu in balbezit. Payne speelt de bal door. Currie rent richting de bal. Currie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wyness de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Payne rent richting de bal. Huntly met een sublieme pass. Foulis is nu in balbezit. Reoch onderschept slim de pass. Reoch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Johnson probeert de bal met de borst te controleren. Currie is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie verovert de bal door een tackle van achteren. Currie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Crawford is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford onderschept slim de pass. Currie is nu in balbezit. Currie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacNeur kopt de bal weg. MacAngus is nu in balbezit. Dobbie begaat een overtreding. MacAngus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McLaughlin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacCrain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - chips fc 0:1

85e minuut.
Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur onderschept slim de pass. MacNeur probeert naar een medespeler te passen. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reoch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 43%, chips fc 57%.
Hot Oaks - chips fc 0:1