Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auchinloch Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Macrae verovert de bal door een tackle van achteren. Cockburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Macrae onderschept slim de pass. MacLamond rent richting de bal. MacLamond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
MacGugan trapt de bal weg. MacLamond kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Livingstone de bal onder controle te krijgen. Macrae bereikt de bal nog maar net als eerste. Macrae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Parlane rent richting de bal. MacKissock onderschept slim de pass. Macrae rent richting de bal. Macrae haalt uit met een fantastische trap. MacPhillip krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
McBain probeert naar een medespeler te passen. Cockburn geeft een hoge lob. McColligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson rent richting de bal. Dawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Melville trapt de bal weg. Stuart is nu in balbezit. Stuart probeert naar een medespeler te passen. Dawson rent richting de bal. Dawson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auchinloch - Predator XI Burgers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auchinloch 72%, Predator XI Burgers 28%.
Auchinloch - Predator XI Burgers 1:0

63e minuut.
MacGowan passt de bal in één keer door. Daar is Jack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jack passt de bal met de wreef. MacLamond rent richting de bal. MacLamond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Macrae is nu in balbezit. MacLamond rent richting de bal. Macrae is nu in balbezit. Macrae schiet op doel. MacGugan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auchinloch - Predator XI Burgers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auchinloch 62%, Predator XI Burgers 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Auchinloch - Predator XI Burgers 1:1