Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Oaks Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Inworp. MacPhillip met de inworp. Twaddle rent richting de bal. Macrae verovert de bal door een tackle van achteren. Macrae geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - Predator XI Burgers 0:1

11e minuut.
Tyre speelt de bal door. Twaddle probeert de bal met de borst te controleren. Macrae bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is MacLennan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLennan verovert de bal door een tackle van achteren. Currie onderschept slim de pass. Currie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Oaks - Predator XI Burgers 1:1

24e minuut.
McBride geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGlashan met een snelle inworp. Currie is nu in balbezit. Currie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sacko kopt de bal weg. Daar is Jack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twaddle speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - Predator XI Burgers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 43%, Predator XI Burgers 57%.
Hot Oaks - Predator XI Burgers 2:1

56e minuut.
MacMichael rent richting de bal. MacMichael speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. MacCrain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Oaks - Predator XI Burgers 2:2

57e minuut.
MacPhillip met een sublieme pass. Macrae rent richting de bal. Macrae passt de bal zonder na te denken. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
McGowne geeft een hoge lob. MacLennan is nu in balbezit. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Currie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - Predator XI Burgers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 50%, Predator XI Burgers 50%.
Hot Oaks - Predator XI Burgers 3:2