Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chips fc Auchinloch
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
McBain verovert de bal door een tackle van achteren. Knox rent richting de bal. Knox passt de bal met de wreef. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacAskill trapt de bal weg. Stuart kopt de bal weg. Knox rent richting de bal. Knox draait met de bal, schiet en ... Russell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Parlane is nu in balbezit. Reoch verovert de bal door een tackle van achteren. Reoch passt de bal zonder na te denken. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 63%, Auchinloch 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chips fc - Auchinloch 0:0

47e minuut.
Daar is MacNeur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuart rent richting de bal. Stuart met een sublieme pass. Reoch rent richting de bal. Reoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - Auchinloch 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt McLaughlin de bal. Dawson rent richting de bal. McLaughlin onderschept slim de pass. Knox onderschept slim de pass. Knox draait met de bal, schiet en ... Russell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chips fc - Auchinloch 1:1

65e minuut.
Huntly met een sublieme pass. MacNeur rent richting de bal. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur is nu in balbezit. MacNeur schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - Auchinloch 2:1

67e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knox rent richting de bal. Knox passt de bal in één keer door. Dawson is nu in balbezit. Dawson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt McLaughlin de bal. Huntly is nu in balbezit. Stuart is nu in balbezit. Stuart passt de bal zonder na te denken. McHard probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 46%, Auchinloch 54%.
chips fc - Auchinloch 2:1