Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartan army Wolfs fc Pinkie FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Elder met een sublieme pass. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Limont verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach rent richting de bal. MacConnach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Turnbull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Turnbull met een sublieme pass. MacIlriach kopt de bal weg. Limont probeert de bal aan de voet te houden. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tartan army Wolfs fc - Pinkie FC 0:1

21e minuut.
Bullock geeft een lange en hoge pass. Broon rent richting de bal. MacArthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacArthur krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Broon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Broon met een snel genomen vrije trap. Dowe kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broon neemt de hoekschop. MacConnach krijgt zijn hoofd ertegen. Turnbull bokst de bal weg.

33e minuut.
McHewitt onderschept slim de pass. McHewitt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacArthur de bal. Limont verovert de bal door een tackle van achteren. Limont passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartan army Wolfs fc - Pinkie FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 71%, Pinkie FC 29%.
Tartan army Wolfs fc - Pinkie FC 0:2

63e minuut.
MacIlriach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacIlriach. Dickson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dickson kan niet meer verder spelen. MacKimmie komt het veld opgelopen.

64e minuut.
MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lees verovert de bal door een tackle van achteren. Lees geeft een lange en hoge pass. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach haalt uit met een fantastische trap. Turnbull bokst de bal weg.

70e minuut.
MacAngus passt de bal zonder na te denken. MacKeochan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeochan geeft een lange en hoge pass. MacAngus rent richting de bal. MacAngus haalt uit met een fantastische trap. Turner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
MacArthur bereikt de bal nog maar net als eerste. Elder is nu in balbezit. Elder passt de bal in één keer door. MacKimmie is nu in balbezit. MacKimmie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartan army Wolfs fc - Pinkie FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 49%, Pinkie FC 51%.
Tartan army Wolfs fc - Pinkie FC 1:2