Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Oaks Auchinloch
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Dobbie probeert de bal aan de voet te houden. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox passt de bal in één keer door. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
McGowne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Currie de bal. Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie onderschept slim de pass. Currie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Knox met een sublieme pass. Dawson rent richting de bal. Dawson passt de bal in één keer door. McHard heeft problemen om de bal te vangen. McHard geeft de bal voor. MacCrain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Foulis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - Auchinloch 0:1

13e minuut.
Dobbie is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster passt de bal in één keer door. Knox is nu in balbezit. Knox schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Knox kopt de bal weg. Foulis heeft problemen om de bal te vangen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - Auchinloch 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 62%, Auchinloch 38%.
Hot Oaks - Auchinloch 0:2

47e minuut.
Stuart bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne onderschept slim de pass. Payne speelt de bal door. Currie is nu in balbezit. Currie haalt uit met een fantastische trap. MacGugan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Stuart geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGlashan met de inworp. Currie heeft problemen om de bal te vangen. Currie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Currie geeft een lange en hoge pass. MacGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGowan geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. McGowne neemt de hoekschop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 41%, Auchinloch 59%.
Hot Oaks - Auchinloch 0:2