Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gav fc Hot Oaks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. MacKieson met de inworp. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sacko de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Murie bereikt de bal nog maar net als eerste. Currie onderschept slim de pass. Roberts geeft de bal voor. Maloney is nu in balbezit. Maloney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sloan passt de bal met de wreef. Dobbie met een sublieme pass. Foulis rent richting de bal. Maloney rent richting de bal. Maloney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Twaddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts passt de bal zonder na te denken. Maloney rent richting de bal. Maloney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gav fc - Hot Oaks 1:0

42e minuut.
MacWhirter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roberts rent richting de bal. Roberts passt de bal met de wreef. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Crawford de bal. MacNair bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford onderschept slim de pass. Crawford schiet op doel. MacTavish probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 42%, Hot Oaks 58%.
gav fc - Hot Oaks 1:0

65e minuut.
MacMurdo geeft een hoge lob. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Foulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. MacCrain maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Roberts onderschept slim de pass. Roberts passt de bal met de wreef. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gav fc - Hot Oaks 2:0

88e minuut.
McPherson is nu in balbezit. McPherson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sacko de bal. Maloney verovert de bal door een tackle van achteren. Maloney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 39%, Hot Oaks 61%.
gav fc - Hot Oaks 2:0