Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Oaks gav fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Payne rent richting de bal. Currie is nu in balbezit. Currie probeert naar een medespeler te passen. Crawford rent richting de bal. Crawford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Foulis geeft een hoge lob. Inworp. MacNair met de inworp. Daar is MacKieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKieson geeft de bal voor. De bal raakt de paal. MacCrain probeert wanhopig de bal te grijpen. Maloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Maloney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Oaks - gav fc 0:1

35e minuut.
Currie verovert de bal door een tackle van achteren. Currie speelt de bal door. MacTavish bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
MacTavish is nu in balbezit. Currie onderschept slim de pass. Currie speelt de bal door. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 40%, gav fc 60%.
Hot Oaks - gav fc 0:1

66e minuut.
Dobbie met een snelle inworp. McGlashan geeft een hoge lob. MacNair probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Currie is nu in balbezit. Currie schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Oaks 46%, gav fc 54%.
Hot Oaks - gav fc 0:1