Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernian Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
McFadden verovert de bal door een tackle van achteren. McFadden probeert naar een medespeler te passen. Dodds is nu in balbezit. Dodds draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Melville de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Landers probeert naar een medespeler te passen. McColligan rent richting de bal. McColligan geeft een hoge lob. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
McColligan passt de bal in één keer door. MacPhillip is nu in balbezit. MacPhillip passt de bal zonder na te denken. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore geeft de bal voor. Klungelig pakt MacLennan de bal. Broon onderschept slim de pass. Broon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
MacCaul onderschept slim de pass. MacCaul probeert naar een medespeler te passen. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernian - Predator XI Burgers 1:0

36e minuut.
MacPhillip geeft een hoge lob. Doeltrap. Airth met een harde bal richting middenveld. MacLamond is nu in balbezit. MacLamond schiet op doel. Airth bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernian 69%, Predator XI Burgers 31%.
Hibernian - Predator XI Burgers 1:0

86e minuut.
MacMichael bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMichael geeft een hoge lob. Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray onderschept slim de pass. Gray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernian 57%, Predator XI Burgers 43%.
Hibernian - Predator XI Burgers 1:0