Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Predator XI Burgers Hibernian
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond verovert de bal door een tackle van achteren. Battles maakt een afschuwelijke overtreding. MacLamond is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacMichael met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Airth trapt de bal weg van het doel. Baird kopt de bal weg. MacLamond rent richting de bal. MacLamond schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
McFadden kopt de bal weg. MacLamond probeert de bal met de borst te controleren. MacCaul is nu in balbezit. MacLamond verovert de bal door een tackle van achteren. MacLamond draait met de bal, schiet en ... Airth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
MacCaul geeft de bal voor. Melville rent richting de bal. Melville geeft een lange en hoge pass. MacCaul kopt de bal weg. Klungelig pakt MacLennan de bal. MacGruer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Broon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Predator XI Burgers - Hibernian 0:1

40e minuut.
Inworp. Comrie met een snelle inworp. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds schiet op doel. Broon krijgt zijn hoofd ertegen. MacGruer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
MacLennan geeft een lange en hoge pass. Battles is nu in balbezit. MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. Battles rent richting de bal. Battles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Predator XI Burgers 46%, Hibernian 54%.
Predator XI Burgers - Hibernian 0:1

47e minuut.
Broon passt de bal zonder na te denken. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds onderschept slim de pass. Dodds haalt uit met een fantastische trap. MacGruer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Landers kopt de bal weg. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul met een sublieme pass. Broon rent richting de bal. Broon schiet op doel. MacGruer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
MacKissock geeft de bal voor. Jack probeert naar een medespeler te passen. MacCaul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacLamond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Predator XI Burgers - Hibernian 1:1

67e minuut.
Deuchar kan de bal niet met de borst controleren. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. MacLamond rent richting de bal. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Airth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert MacCaul de bal onder controle te krijgen. MacLamond rent richting de bal. MacLamond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Predator XI Burgers - Hibernian 2:1

76e minuut.
Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack passt de bal met de wreef. Dodds is nu in balbezit. Broon is nu in balbezit. Broon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jack probeert de bal aan de voet te houden. MacLamond rent richting de bal. MacLamond probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
MacKissock neemt de hoekschop. Jack kopt de bal weg. MacLamond heeft problemen om de bal te vangen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Predator XI Burgers 51%, Hibernian 49%.
Predator XI Burgers - Hibernian 2:1