Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chips fc gav fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


16e minuut.
MacNair geeft een lange en hoge pass. MacLaverty kopt de bal weg. MacMurdo probeert de bal aan de voet te houden. Reoch rent richting de bal. Reoch schiet op doel. Marshall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Reoch is nu in balbezit. Reoch passt de bal met de wreef. MacAngus rent richting de bal. MacAngus geeft een hoge lob. Reoch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - gav fc 1:0

31e minuut.
McPherson controleert de bal met de borst. MacNeur is nu in balbezit. McPherson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McPherson krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Murie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sloan heeft problemen om de bal te vangen. Sloan passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 54%, gav fc 46%.
chips fc - gav fc 1:0

49e minuut.
Rough geeft een hoge lob. MacLaverty is nu in balbezit. MacLaverty passt de bal in één keer door. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Reoch haalt uit met een fantastische trap. Marshall bokst de bal weg.

53e minuut.
Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur bereikt de bal nog maar net als eerste. Reoch bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeur rent richting de bal. MacNeur draait met de bal, schiet en ... Marshall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Johnson onderschept slim de pass. Johnson met een sublieme pass. MacAskill is nu in balbezit. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chips fc - gav fc 1:1

80e minuut.
Huntly controleert de bal met de borst. Huntly met een sublieme pass. Reoch rent richting de bal. Reoch haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacTavish de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 39%, gav fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chips fc - gav fc 1:1