Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hibernian Auchinloch
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Baird passt de bal zonder na te denken. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Livingstone rent richting de bal. Broon verovert de bal door een tackle van achteren. Broon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernian - Auchinloch 1:0

19e minuut.
McHard probeert naar een medespeler te passen. Landers rent richting de bal. Landers met een sublieme pass. Daar is Dawson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
McBain passt de bal met de wreef. MacGowan heeft problemen om de bal te vangen. Broon rent richting de bal. Broon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernian - Auchinloch 2:0

31e minuut.
Klungelig pakt Wise de bal. Dodds onderschept slim de pass. Dodds probeert naar een medespeler te passen. Broon is nu in balbezit. Broon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Thomson trapt de bal weg. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wise. Wise krijgt een gele kaart.

39e minuut.
McHard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knox is nu in balbezit. Dodds tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knox is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knox zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hibernian - Auchinloch 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernian 66%, Auchinloch 34%.
Hibernian - Auchinloch 2:1

56e minuut.
Landers passt de bal met de wreef. Parlane bereikt de bal nog maar net als eerste. Comrie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Comrie krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Knox passt de bal zonder na te denken. Dawson rent richting de bal. Battles bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson rent richting de bal. Dawson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Livingstone geeft een lange en hoge pass. Knox bereikt de bal nog maar net als eerste. Knox passt de bal met de wreef. Dawson rent richting de bal. Dawson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hibernian 53%, Auchinloch 47%.
Hibernian - Auchinloch 2:1