Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Predator XI Burgers Tartan army Wolfs fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 13.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
MacGlashan rent richting de bal. MacMichael is nu in balbezit. MacMichael passt de bal in één keer door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is MacMichael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMichael passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
McColligan heeft problemen om de bal te vangen. MacAngus rent richting de bal. MacAngus passt de bal met de wreef. Dickson is nu in balbezit. Dickson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jack speelt de bal door. MacPhillip bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacArthur. MacArthur krijgt een gele kaart.

44e minuut.
MacGilledon rent richting de bal. MacGilledon geeft een hoge lob. MacLennan probeert de bal aan de voet te houden. MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Predator XI Burgers 42%, Tartan army Wolfs fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Predator XI Burgers - Tartan army Wolfs fc 0:0

52e minuut.
MacGlashan rent richting de bal. MacMichael verovert de bal door een tackle van achteren. MacMichael met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
MacVinish onderschept slim de pass. MacVinish probeert naar een medespeler te passen. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond onderschept slim de pass. MacLamond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Predator XI Burgers 35%, Tartan army Wolfs fc 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Predator XI Burgers - Tartan army Wolfs fc 0:0