Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartan army Wolfs fc Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
MacShannachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacShannachan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacShannachan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gray rent richting de bal. Gray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Elder is nu in balbezit. MacLamond verovert de bal door een tackle van achteren. Gray heeft problemen om de bal te vangen. MacLamond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. McColligan verovert de bal door een tackle van achteren. McColligan geeft de bal voor. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. MacGilledon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson draait met de bal, schiet en ... Melville kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
MacGlashan is nu in balbezit. MacLamond verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elder. Elder krijgt een gele kaart.

41e minuut.
MacGilledon geeft de bal voor. MacGlashan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gray is nu in balbezit. Klungelig pakt Gray de bal. Gray draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 63%, Predator XI Burgers 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tartan army Wolfs fc - Predator XI Burgers 0:0

51e minuut.
MacLamond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGlashan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacLamond raakt geblesseerd tijdens het duel. MacShannachan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dowe kopt de bal weg. Turnbull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartan army Wolfs fc - Predator XI Burgers 0:1

83e minuut.
MacShannachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAngus verovert de bal door een tackle van achteren. MacAngus passt de bal zonder na te denken. Dickson rent richting de bal. Dickson schiet op doel. MacGruer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 54%, Predator XI Burgers 46%.
Tartan army Wolfs fc - Predator XI Burgers 0:1