Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gav fc Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


14e minuut.
MacMichael onderschept slim de pass. MacMichael probeert naar een medespeler te passen. Gray is nu in balbezit. Gray heeft problemen om de bal te vangen. Gray haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Marshall met een harde bal richting middenveld. Jack kopt de bal weg. McPherson is nu in balbezit. MacLamond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Jack speelt de bal door. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ... Marshall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gav fc - Predator XI Burgers 0:1

24e minuut.
McBride is nu in balbezit. McBride passt de bal zonder na te denken. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel. Marshall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 56%, Predator XI Burgers 44%.
gav fc - Predator XI Burgers 0:1

53e minuut.
MacLennan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Payne komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Jack met een sublieme pass. McColligan bereikt de bal nog maar net als eerste. McColligan geeft een hoge lob. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKissock met een sublieme pass. Murie is nu in balbezit. Jack verovert de bal door een tackle van achteren. Jack haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gav fc - Predator XI Burgers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gav fc 56%, Predator XI Burgers 44%.
gav fc - Predator XI Burgers 0:2