Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chips fc Tartan army Wolfs fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
MacNeur is nu in balbezit. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFall is nu in balbezit. MacFall haalt uit met een fantastische trap. Turnbull maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - Tartan army Wolfs fc 1:0

5e minuut.
MacAskill kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. MacKeochan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt MacAngus de bal. MacAngus haalt uit met een fantastische trap. Russell bokst de bal weg. MacAskill heeft problemen om de bal te vangen. MacAngus is nu in balbezit. MacAngus schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacAskill de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
MacAskill geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacKeochan met de inworp. Dickson rent richting de bal. Dickson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chips fc - Tartan army Wolfs fc 1:1

10e minuut.
Huntly geeft een hoge lob. Hughes is nu in balbezit. MacFall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacFall krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Huntly met een sublieme pass. MacFall is nu in balbezit. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacFall onderschept slim de pass. MacFall draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
MacFall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGlashan rent richting de bal. MacFall rent richting de bal. MacFall schiet op doel. Turnbull probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - Tartan army Wolfs fc 2:1

37e minuut.
MacGilledon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickson is nu in balbezit. Huntly bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntly geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dickson de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Elder geeft een hoge lob. MacAngus heeft problemen om de bal te vangen. MacAngus met een sublieme pass. MacKeochan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeochan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 39%, Tartan army Wolfs fc 61%.
chips fc - Tartan army Wolfs fc 2:1

47e minuut.
MacAngus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacGilledon is nu in balbezit. MacGilledon geeft een hoge lob. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGlashan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 59%, Tartan army Wolfs fc 41%.
chips fc - Tartan army Wolfs fc 2:1