Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pinkie FC Predator XI Burgers
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
MacMichael speelt de bal door. MacKissock is nu in balbezit. MacKissock geeft de bal voor. Gray springt en kopt de bal. Lees probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:1

24e minuut.
Gray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCasland bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gray krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert MacConnach de bal onder controle te krijgen. Jack is nu in balbezit. Jack passt de bal in één keer door. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:2

33e minuut.
MacPhillip onderschept slim de pass. MacPhillip speelt de bal door. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray draait met de bal, schiet en ... Turner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
MacLamond schiet op doel. MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McHewitt krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bullock speelt de bal door. Klungelig pakt Limont de bal. Limont speelt de bal door. MacConnach rent richting de bal. MacConnach schiet op doel. MacGruer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinkie FC 74%, Predator XI Burgers 26%.
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:2

47e minuut.
MacCasland rent richting de bal. MacPhillip verovert de bal door een tackle van achteren. MacPhillip speelt de bal door. MacLamond is nu in balbezit. MacLamond schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Lennon is nu in balbezit. Jack onderschept slim de pass. Jack probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:3

66e minuut.
MacLamond probeert naar een medespeler te passen. MacPhillip rent richting de bal. MacPhillip passt de bal in één keer door. MacLamond is nu in balbezit. MacLamond draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lees trapt de bal weg van het doel. Jack kopt de bal weg. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Turner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:4

69e minuut.
Limont bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Limont begaat een overtreding. Jack moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jack kan niet meer verder spelen. MacShannachan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lees geeft een lange en hoge pass. Lennon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lennon met een sublieme pass. MacConnach rent richting de bal. MacConnach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinkie FC 71%, Predator XI Burgers 29%.
Pinkie FC - Predator XI Burgers 0:4