Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chips fc Hibernian
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moore met een snelle inworp. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds geeft de bal voor. MacAskill onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dodds is nu in balbezit. McLaughlin is nu in balbezit. Dodds verovert de bal door een tackle van achteren. Dodds schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chips fc - Hibernian 0:1

34e minuut.
Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon rent richting de bal. Huntly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds is nu in balbezit. Dodds draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
MacAngus rent richting de bal. MacAngus geeft de bal voor. Huntly speelt de bal door. Reoch heeft problemen om de bal te vangen. Reoch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 67%, Hibernian 33%.
chips fc - Hibernian 0:1

50e minuut.
Dodds is nu in balbezit. MacAskill onderschept slim de pass. Broon onderschept slim de pass. Dodds rent richting de bal. Dodds schiet op doel. Russell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Deuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Deuchar geeft een hoge lob. Moore geeft een lange en hoge pass. Baird rent richting de bal. Baird geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Dodds is nu in balbezit. Met opzet legt Johnson zijn tegenspeler op de grond. Dodds roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dodds kan niet meer verder spelen. Johnson passt de bal met de wreef. Duilach komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacAskill met een harde bal richting middenveld. Baird kopt de bal weg. McFadden is nu in balbezit. McFadden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Baird raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacLucas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chips fc 60%, Hibernian 40%.
chips fc - Hibernian 0:1