Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tartan army Wolfs fc Hot Oaks
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Brewster geeft een lange en hoge pass. Daar is McGowne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Dowe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
McGlashan kopt de bal weg. Brewster probeert de bal aan de voet te houden. MacGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brewster verovert de bal door een tackle van achteren. Brewster schiet op doel. Turnbull probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brewster is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tartan army Wolfs fc - Hot Oaks 0:1

32e minuut.
Dickson probeert de bal met de borst te controleren. Twaddle rent richting de bal. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKimmie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 63%, Hot Oaks 37%.
Tartan army Wolfs fc - Hot Oaks 0:1

47e minuut.
Twaddle geeft een hoge lob. Inworp. MacArthur met een snelle inworp. MacGilledon probeert de bal met de borst te controleren. MacGilledon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
MacGilledon onderschept slim de pass. MacGilledon passt de bal met de wreef. Sacko verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeochan is nu in balbezit. MacKeochan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brewster is nu in balbezit. Brewster geeft de bal voor. Klungelig pakt Hughes de bal. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford schiet op doel. Turnbull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Dobbie is nu in balbezit. MacKimmie is nu in balbezit. Dobbie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobbie krijgt een gele kaart. MacKimmie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKimmie neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tartan army Wolfs fc - Hot Oaks 1:1

80e minuut.
MacGlashan is nu in balbezit. Payne verovert de bal door een tackle van achteren. Payne probeert naar een medespeler te passen. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tartan army Wolfs fc 51%, Hot Oaks 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tartan army Wolfs fc - Hot Oaks 1:1