Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterhead Beattock FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Daar is Coyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyle met een sublieme pass. Keir met een sublieme pass. MacInnes rent richting de bal. MacInnes draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Crainey kopt de bal weg. Daar is MacCormack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott is nu in balbezit. Scott geeft een hoge lob. Coyle geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Keir geeft een hoge lob. Klungelig pakt MacInnes de bal. MacInnes speelt de bal door. Claymore rent richting de bal. Claymore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacCasland is nu in balbezit. Keir bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCasland begaat een overtreding. MacCasland krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Low heeft problemen om de bal te vangen. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCune passt de bal met de wreef. Claymore heeft problemen om de bal te vangen. Claymore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Beattock FC 0:1

43e minuut.
Allan rent richting de bal. Allan speelt de bal door. MacInnes met een sublieme pass. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore schiet op doel. MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 64%, Beattock FC 36%.
Peterhead - Beattock FC 0:1

60e minuut.
Keir passt de bal met de wreef. MacInnes rent richting de bal. MacInnes passt de bal zonder na te denken. Claymore rent richting de bal. Claymore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott speelt de bal door. Dickson rent richting de bal. Dickson schiet op doel. Na een snelle pass probeert MacGlashan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bremner geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacCune met een snelle inworp. Claymore is nu in balbezit. Claymore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyle speelt de bal door. Dickson rent richting de bal. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
MacCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCormack met een sublieme pass. Cobb bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Keir onderschept slim de pass. MacInnes is nu in balbezit. Keir met een sublieme pass. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kennedy met een snelle inworp. MacInnes is nu in balbezit. MacInnes geeft de bal voor. MacCune probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCune geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 52%, Beattock FC 48%.
Peterhead - Beattock FC 0:1