Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterhead Blue Order
Normal Tactiek mikey
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
MacCasland is nu in balbezit. Scotland verovert de bal door een tackle van achteren. Scotland speelt de bal door. Nicholson is nu in balbezit. Nicholson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
MacVanish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey probeert naar een medespeler te passen. Dickson rent richting de bal. Dickson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Blue Order 1:0

21e minuut.
Nicholson speelt de bal door. Daar is MacKieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harvey is nu in balbezit. Dickson is nu in balbezit. Dickson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Blue Order 2:0

30e minuut.
Scott is nu in balbezit. MacKieson onderschept slim de pass. MacKieson passt de bal in één keer door. Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson draait met de bal, schiet en ... MacDiarmid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
MacVanish is nu in balbezit. MacVanish geeft een hoge lob. Dickson rent richting de bal. Dickson haalt uit met een fantastische trap. Cruikshank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterhead - Blue Order 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 46%, Blue Order 54%.
Peterhead - Blue Order 3:0

64e minuut.
Finlayson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crainey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scott is nu in balbezit. Scott schiet op doel. Cruikshank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Scotland rent richting de bal. MacCasland verovert de bal door een tackle van achteren. MacCasland geeft een lange en hoge pass. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson haalt uit met een fantastische trap. Cruikshank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterhead 53%, Blue Order 47%.
Peterhead - Blue Order 3:0