Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
4th Lanark FC SZWEDEROWO
Normal Tactiek bezpieczna
58% Balbezit 42%
10% Spel op eigen helft 90%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 39.9
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Geddes is nu in balbezit. Geddes speelt de bal door. Stalker is nu in balbezit. Stalker draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pudzianowski is nu in balbezit. Irvine onderschept slim de pass. Irvine passt de bal met de wreef. King is nu in balbezit. King draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Scott probeert naar een medespeler te passen. MacLerie rent richting de bal. MacLerie met een sublieme pass. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Irvine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 1:0

22e minuut.
MacLerie met een sublieme pass. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland speelt de bal door. Irvine rent richting de bal. Irvine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker rent richting de bal. Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Irvine draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Irvine onderschept slim de pass. Irvine probeert naar een medespeler te passen. Stalker is nu in balbezit. Stalker haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 2:0

43e minuut.
Pudzianowski rent richting de bal. Pudzianowski passt de bal zonder na te denken. Stalker probeert de bal aan de voet te houden. Stalker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4th Lanark 11%, FC SZWEDEROWO 89%.
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 3:0

47e minuut.
Irvine met een sublieme pass. MacLerie is nu in balbezit. MacLerie probeert naar een medespeler te passen. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker draait met de bal, schiet en ... bin sayed rent richting de bal. Sutherland verovert de bal door een tackle van achteren. Sutherland draait met de bal, schiet en ... McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sutherland bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutherland passt de bal in één keer door. Stalker is nu in balbezit. Stalker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 4:0

63e minuut.
King speelt de bal door. MacLerie is nu in balbezit. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King schiet op doel. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Geddes is nu in balbezit. Geddes probeert naar een medespeler te passen. Stalker is nu in balbezit. Stalker schiet op doel. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 5:0

79e minuut.
Austin is nu in balbezit. Austin met een sublieme pass. Stalker rent richting de bal. Stalker draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
MacLerie speelt de bal door. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Irvine zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Irvine naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pudzianowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pudzianowski met een snel genomen vrije trap. Stalker rent richting de bal. Stalker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4th Lanark 8%, FC SZWEDEROWO 92%.
4th Lanark - FC SZWEDEROWO 5:0