Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elizabeths club Pollok FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Begbie is nu in balbezit. Donachie onderschept slim de pass. Woods rent richting de bal. Donachie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Morton trapt de bal weg. Porter kopt de bal weg. Wilson probeert de bal aan de voet te houden. Donachie rent richting de bal. Donachie schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Christie geeft een hoge lob. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McAvennie. McAvennie krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Clements is nu in balbezit. Clements speelt de bal door. Porter heeft problemen om de bal te vangen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. MacAndrew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dick rent richting de bal. Porter onderschept slim de pass. Porter speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Wilson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Begbie probeert naar een medespeler te passen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements is nu in balbezit. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 53%, Pollok FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
elizabeths club - Pollok FC 0:0

60e minuut.
Dick rent richting de bal. Dick passt de bal met de wreef. MacPheidiran is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Clements rent richting de bal. Clements geeft een lange en hoge pass. Morton rent richting de bal. Wilson is nu in balbezit. Wilson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - Pollok FC 0:1

71e minuut.
Klungelig pakt Christie de bal. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christie krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick rent richting de bal. Dick passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. MacAndrew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
McNamee heeft problemen om de bal te vangen. Cooper rent richting de bal. McNamee rent richting de bal. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 53%, Pollok FC 47%.
elizabeths club - Pollok FC 0:1