Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO The Broch
bezpieczna Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
3 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Suttie passt de bal met de wreef. Pearson is nu in balbezit. Pearson speelt de bal door. MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKissock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is MacLagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLagan met een sublieme pass. MacKissock is nu in balbezit. MacKissock draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hutchison is nu in balbezit. Hutchison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:1

11e minuut.
MacLagan onderschept slim de pass. MacLagan probeert naar een medespeler te passen. Suttie rent richting de bal. Suttie draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKissock verovert de bal door een tackle van achteren. MacKissock geeft een hoge lob. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski passt de bal met de wreef. Hutchison probeert de bal met de borst te controleren. Hutchison schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:2

20e minuut.
MacLagan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLagan passt de bal zonder na te denken. Pudzianowski probeert de bal met de borst te controleren. MacKissock onderschept slim de pass. MacKissock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mackie passt de bal zonder na te denken. Hutchison is nu in balbezit. MacKissock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKissock haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie passt de bal in één keer door. MacKissock is nu in balbezit. Hutchison is nu in balbezit. Hutchison draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. MacKissock kopt de bal weg. Hutchison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pudzianowski. Pudzianowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Pudzianowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suttie neemt de hoekschop. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan draait met de bal, schiet en ... McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacKissock heeft problemen om de bal te vangen. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
MacKissock is nu in balbezit. Pudzianowski is nu in balbezit. MacKissock onderschept slim de pass. MacKissock speelt de bal door. Mackie met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
MacKissock met een sublieme pass. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich probeert naar een medespeler te passen. Hutchison rent richting de bal. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suttie rent richting de bal. Suttie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 82%, The Broch 18%.
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:3

47e minuut.
Mackie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackie met een sublieme pass. MacKissock is nu in balbezit. Hutchison rent richting de bal. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
MacKissock met een sublieme pass. MacChlerich met een sublieme pass. Hutchison bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:4

63e minuut.
MacKissock is nu in balbezit. MacKissock met een sublieme pass. Hutchison rent richting de bal. Hutchison draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hutchison kan de bal niet met de borst controleren. McCann speelt de bal door. Pudzianowski heeft problemen om de bal te vangen. MacKissock onderschept slim de pass. MacKissock schiet op doel. McCann bokst de bal weg. Hutchison rent richting de bal. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. Paal! McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pudzianowski met een snelle inworp. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodosiadis rent richting de bal. Suttie probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mackie onderschept slim de pass. MacKissock rent richting de bal. MacKissock speelt de bal door. Hutchison rent richting de bal. Hutchison haalt uit met een fantastische trap. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Mackie rent richting de bal. Mackie passt de bal in één keer door. Rózga is nu in balbezit. Suttie is nu in balbezit. Suttie passt de bal zonder na te denken. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 87%, The Broch 13%.
FC SZWEDEROWO - The Broch 0:4