Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Broch Pollok FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
MacLagan geeft de bal voor. Burns kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Donachie rent richting de bal. Donachie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cooper geeft een lange en hoge pass. Porter rent richting de bal. Mackie verovert de bal door een tackle van achteren. Donachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Donachie schiet op doel. MacDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Broch 49%, Pollok FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Broch - Pollok FC 0:0

67e minuut.
MacAndrew met een harde bal richting middenveld. Inworp. Suttie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tweedie rent richting de bal. Tweedie met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
MacAndrew trapt de bal weg van het doel. Donachie kopt de bal weg. MacIlvain is nu in balbezit. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson schiet op doel. MacDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Porter is nu in balbezit. Tweedie onderschept slim de pass. Tweedie probeert naar een medespeler te passen. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie geeft de bal voor. MacAndrew kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hutchison is nu in balbezit. Hutchison draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Broch - Pollok FC 1:0

86e minuut.
MacPheidiran trapt de bal weg. Donachie kopt de bal weg. MacIlvain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Broch 31%, Pollok FC 69%.
The Broch - Pollok FC 1:0