Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elizabeths club FC SZWEDEROWO
Normal Tactiek bezpieczna
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie geeft een hoge lob. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pudzianowski kopt de bal weg. Spagna is nu in balbezit. Spagna geeft een hoge lob. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 1:0

18e minuut.
Dick met een sublieme pass. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle probeert naar een medespeler te passen. MacSymon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSymon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Inworp. Christie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McNamee is nu in balbezit. Spagna onderschept slim de pass. Spagna draait met de bal, schiet en ... MacCormack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
MacSymon probeert naar een medespeler te passen. Woods is nu in balbezit. Woods passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dick onderschept slim de pass. Dick probeert naar een medespeler te passen. Boyle met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
MacCormack trapt de bal weg. Dick kopt de bal weg. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 2:0

34e minuut.
Theodosiadis met de inworp. Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacSymon begaat een overtreding. MacSymon krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Begbie passt de bal met de wreef. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Pudzianowski rent richting de bal. Begbie onderschept slim de pass. Begbie met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 17%, FC SZWEDEROWO 83%.
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 2:0

50e minuut.
McNamee is nu in balbezit. McNamee probeert naar een medespeler te passen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dick rent richting de bal. Dick passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 3:0

58e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle geeft een lange en hoge pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
McCann probeert naar een medespeler te passen. Pudzianowski is nu in balbezit. Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski onderschept slim de pass. Pudzianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 3:1

66e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 4:1

66e minuut.
Pudzianowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ross de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 5:1

86e minuut.
Woods passt de bal zonder na te denken. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elizabeths club 13%, FC SZWEDEROWO 87%.
elizabeths club - FC SZWEDEROWO 5:1