Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO elizabeths club
bezpieczna Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.4
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
MacSymon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
McCann trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Pudzianowski de bal. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:1

3e minuut.
Dick is nu in balbezit. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:2

9e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dick is nu in balbezit. Dick draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:3

13e minuut.
McNamee probeert naar een medespeler te passen. Stalker is nu in balbezit. Met opzet legt Pudzianowski zijn tegenspeler op de grond. Pudzianowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Begbie verovert de bal door een tackle van achteren. Begbie speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Boyle met een snelle inworp. Pudzianowski is nu in balbezit. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
McNamee is nu in balbezit. Boyle speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ross is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:4

38e minuut.
Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Morton passt de bal met de wreef. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... McCann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:5

40e minuut.
Inworp. MacSymon met een snelle inworp. Ross is nu in balbezit. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 88%, elizabeths club 12%.
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:5

48e minuut.
Boyle rent richting de bal. Boyle speelt de bal door. Daar is Pudzianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:6

49e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Boyle met de inworp. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dick draait met de bal, schiet en ... Sierant rent richting de bal. Ross is nu in balbezit. Sierant onderschept slim de pass. Sierant probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Boyle met de inworp. Pudzianowski rent richting de bal. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:7

68e minuut.
Klungelig pakt Pudzianowski de bal. Dick is nu in balbezit. Dick passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:8

69e minuut.
Rózga passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boyle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Begbie is nu in balbezit. Begbie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
McNamee verovert de bal door een tackle van achteren. McNamee passt de bal zonder na te denken. Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie draait met de bal, schiet en ... McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:9

73e minuut.
McCann geeft een hoge lob. Begbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick met een sublieme pass. Christie rent richting de bal. Christie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Spagna rent richting de bal. Spagna geeft een lange en hoge pass. Morton probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Inworp. Boyle met de inworp. Pudzianowski rent richting de bal. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:10

90e minuut.
Pudzianowski rent richting de bal. Christie met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 94%, elizabeths club 6%.
FC SZWEDEROWO - elizabeths club 0:10