Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TrInAcRiA Amanita
ctd-am Tactiek Cesarea_Dx
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 64
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Soria passt de bal zonder na te denken. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın passt de bal met de wreef. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović haalt uit met een fantastische trap. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apaydın geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria begaat een overtreding. Soria krijgt een gele kaart. Svéd is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tilincă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Svéd bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă passt de bal in één keer door. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goldenberg probeert naar een medespeler te passen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Abraldes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Amanita 1:0

23e minuut.
Daar is Apaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın met een sublieme pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Kuranty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TrInAcRiA - Amanita 1:1

28e minuut.
Svéd is nu in balbezit. Sahnehäubchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Amanita 2:1

36e minuut.
Veter kopt de bal weg. Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı passt de bal met de wreef. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Kuranty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria speelt de bal door. Apaydın met een sublieme pass. Vukobratović is nu in balbezit. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Iser komt het veld opgelopen. Madrigal komt het veld opgelopen. Rivas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 51%, Amanita 49%.
TrInAcRiA - Amanita 2:1

55e minuut.
Obitz speelt de bal door. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Vukobratović rent richting de bal. Vukobratović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Cizmă is nu in balbezit. Cizmă passt de bal met de wreef. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg geeft de bal voor. Svéd krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Cizmă de bal. Cizmă geeft de bal voor. Klungelig pakt Obitz de bal. Svéd rent richting de bal. Svéd draait met de bal, schiet en ... Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Apaydın met een sublieme pass. Vukobratović is nu in balbezit. Znój bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukobratović onderschept slim de pass. Vukobratović draait met de bal, schiet en ... Kuranty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Cizmă speelt de bal door. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg passt de bal zonder na te denken. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Abraldes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svéd is nu in balbezit. Svéd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TrInAcRiA - Amanita 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TrInAcRiA 45%, Amanita 55%.
TrInAcRiA - Amanita 3:1