Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stella Azzurra Lucchirpool
Max 5-3-2 C Tactiek boh
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 67.7
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Clavelo probeert naar een medespeler te passen. Wibaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibaut geeft een hoge lob. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Lucchirpool 0:1

14e minuut.
Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een lange en hoge pass. Fox controleert de bal met de borst. Toche rent richting de bal. Toche schiet op doel. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fox verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Filocomo passt de bal met de wreef. Kivelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivelä met een sublieme pass. Buluş rent richting de bal. Buluş schiet op doel. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grelich geeft een hoge lob. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Søgaard krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wibaut speelt de bal door. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Toche heeft problemen om de bal te vangen. Toche haalt uit met een fantastische trap. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Lucchirpool 0:2

27e minuut.
Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Daar is Mazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Sarlós passt de bal met de wreef. Wibaut is nu in balbezit. Marán begaat een overtreding. Marán krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Filocomo geeft een lange en hoge pass. Serravalle controleert de bal met de borst. Tartarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... Gersman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stella Azzurra - Lucchirpool 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 64%, Lucchirpool 36%.
Stella Azzurra - Lucchirpool 1:2

49e minuut.
Inworp. Marán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarlós is nu in balbezit. Năstăsoiu met een sublieme pass. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Buluş rent richting de bal. Gersman probeert naar een medespeler te passen. Serravalle heeft problemen om de bal te vangen. Søgaard rent richting de bal. Søgaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bayer met een snelle inworp. Năstăsoiu is nu in balbezit. Søgaard begaat een overtreding. Søgaard krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Filocomo passt de bal in één keer door. Kivelä heeft problemen om de bal te vangen. Kivelä passt de bal in één keer door. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap. Gersman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Sarlós de bal. Filocomo is nu in balbezit. Filocomo probeert naar een medespeler te passen. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel. Gersman bokst de bal weg.

75e minuut.
Filocomo rent richting de bal. Filocomo geeft de bal voor. Buluş rent richting de bal. Buluş schiet op doel. Gersman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stella Azzurra - Lucchirpool 2:2

79e minuut.
Candiani is nu in balbezit. Kivelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kivelä met een sublieme pass. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós passt de bal in één keer door. Wibaut rent richting de bal. Wibaut geeft een hoge lob. Toche krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Wibaut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarlós rent richting de bal. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Toche is nu in balbezit. Toche haalt uit met een fantastische trap. Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kivelä met een sublieme pass. Buluş is nu in balbezit. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş is nu in balbezit. Buluş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stella Azzurra 56%, Lucchirpool 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stella Azzurra - Lucchirpool 2:2