Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sonic i pipponi fc
EuroRoulette Tactiek 532_1
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


7e minuut.
Sýkorka met een sublieme pass. Barreda rent richting de bal. Bajraktari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajraktari krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Prus is nu in balbezit. Pijoan verovert de bal door een tackle van achteren. Sýkorka rent richting de bal. Sýkorka geeft een lange en hoge pass. Quang Hải springt en kopt de bal. Gallerani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tablado probeert naar een medespeler te passen. Prus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sýkorka. Sýkorka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tablado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hałgas. Tablado raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosisio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halm maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sonic - i pipponi fc 1:0

33e minuut.
Bosisio is nu in balbezit. Bosisio passt de bal met de wreef. Barnabé onderschept slim de pass. Halm is nu in balbezit. Halm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Barreda met een sublieme pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sonic - i pipponi fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 44%, i pipponi fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonic - i pipponi fc 1:1

65e minuut.
Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda passt de bal zonder na te denken. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hải schiet op doel. Gallerani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Sýkorka passt de bal zonder na te denken. Mark heeft problemen om de bal te vangen. Bosisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosisio draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

87e minuut.
Barreda rent richting de bal. Barreda geeft de bal voor. Lotrić rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Hałgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sonic 54%, i pipponi fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sonic - i pipponi fc 1:1