Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova givemesugars
2021 BIS Tactiek prova
41% Balbezit 59%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.3 gemiddelde waardering 66
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Sanzogni met de inworp. Galeno rent richting de bal. Galeno geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - givemesugars 0:1

14e minuut.
Łasocha onderschept slim de pass. Inworp. Galeno met de inworp. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Galeno is nu in balbezit. Butz rent richting de bal. Butz speelt de bal door. Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Violini met een sublieme pass. Butz is nu in balbezit. Butz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurinova - givemesugars 1:1

32e minuut.
Violini probeert naar een medespeler te passen. Zangrando is nu in balbezit. Zangrando geeft een lange en hoge pass. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - givemesugars 1:2

37e minuut.
Trabucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabucchi passt de bal in één keer door. Daar is Galeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galeno geeft een lange en hoge pass. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Kiên verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Oldenbarneveld met de inworp. Chêne speelt de bal door. Manrique is nu in balbezit. Manrique probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 49%, givemesugars 51%.
Taurinova - givemesugars 1:2

47e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique probeert naar een medespeler te passen. Matei rent richting de bal. Mentorski verovert de bal door een tackle van achteren. Mentorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Galeno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trabucchi de bal. Trabucchi met een sublieme pass. Galeno geeft de bal voor. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - givemesugars 1:3

55e minuut.
Nelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chêne passt de bal in één keer door. van Oldenbarneveld rent richting de bal. van Oldenbarneveld probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Matei verovert de bal door een tackle van achteren. Chêne is nu in balbezit. Chêne met een sublieme pass. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi geeft de bal voor. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - givemesugars 1:4

65e minuut.
Violini rent richting de bal. Violini passt de bal met de wreef. Trabucchi speelt de bal door. Galeno is nu in balbezit. Galeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zangrando met de inworp. Trabucchi rent richting de bal. Trabucchi geeft een lange en hoge pass. Comaniciu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Galeno probeert naar een medespeler te passen. Łasocha verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Comaniciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Galeno de bal. Galeno passt de bal zonder na te denken. Violini probeert naar een medespeler te passen. Zangrando rent richting de bal. Zangrando geeft de bal voor. Trung Kiên bokst de bal weg. Comaniciu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Galeno probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zullo speelt de bal door. Zangrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangrando geeft een hoge lob. Comaniciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - givemesugars 1:5

85e minuut.
Chêne is nu in balbezit. Chêne passt de bal zonder na te denken. van Oldenbarneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. van Oldenbarneveld geeft de bal voor. Butz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 56%, givemesugars 44%.
Taurinova - givemesugars 1:5