Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emanuel`s stars Lucchirpool
NAPOLI3 Tactiek boh
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Wibaut is nu in balbezit. Wibaut passt de bal zonder na te denken. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós geeft een hoge lob. Toche maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu rent richting de bal. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz schiet op doel. Gersman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Lucchirpool 1:0

19e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu probeert naar een medespeler te passen. Wibaut rent richting de bal. Wibaut schiet op doel. Joób probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Serravalle is nu in balbezit. Inworp. Teodorescu met de inworp. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. Gersman bokst de bal weg. Vezeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Gersman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Serediuc bokst de bal weg.

42e minuut.
Hoceden passt de bal met de wreef. Morelli rent richting de bal. Morelli probeert naar een medespeler te passen. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Hoceden geeft een hoge lob. Morelli kopt de bal weg. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 53%, Lucchirpool 47%.
emanuel`s stars - Lucchirpool 1:0

46e minuut.
Candiani geeft een hoge lob. Wibaut rent richting de bal. Wibaut speelt de bal door. Toche is nu in balbezit. Toche haalt uit met een fantastische trap. Serediuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serediuc met een harde bal richting middenveld. Morelli kopt de bal weg. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Gersman bokst de bal weg.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morelli met een snelle inworp. Grelich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Vezeanu draait met de bal, schiet en ... Gersman bokst de bal weg.

57e minuut.
Hoceden geeft een lange en hoge pass. Candiani probeert de bal aan de voet te houden. Morelli is nu in balbezit. Morelli geeft de bal voor. Kupisz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
emanuel`s stars - Lucchirpool 2:0

59e minuut.
Serravalle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cece komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Candiani onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Candiani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candiani begaat een overtreding. Candiani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emanuel`s stars 47%, Lucchirpool 53%.
emanuel`s stars - Lucchirpool 2:0