Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucchirpool emanuel`s stars
boh Tactiek NAPOLI3
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
60.3 gemiddelde waardering 45.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Brunella bereikt de bal nog maar net als eerste. Candiani onderschept slim de pass. Candiani geeft een hoge lob. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fossali met een snelle inworp. Daar is Brunella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers geeft de bal voor. Toche controleert de bal met de borst. Toche haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli bokst de bal weg. Klungelig pakt Hoceden de bal. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Brunella de bal. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós met een sublieme pass. Firuleiro is nu in balbezit. Firuleiro haalt uit met een fantastische trap. Bottinelli bokst de bal weg.

25e minuut.
Firuleiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Soresina de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scholliers zal de hoekschop nemen. Sarlós krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós passt de bal met de wreef. Toche is nu in balbezit. Toche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro schiet op doel. Bottinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Scholliers geeft een hoge lob. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Bottinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 2:0

44e minuut.
Serravalle speelt de bal door. Sarlós heeft problemen om de bal te vangen. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers schiet op doel. Bottinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Scholliers de bal. Scholliers draait met de bal, schiet en ... Bottinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Firuleiro schiet op doel. Rahmad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 24%, emanuel`s stars 76%.
Lucchirpool - emanuel`s stars 2:0

48e minuut.
Salamoński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ghazarosyan de bal onder controle te krijgen. Ghazarosyan geeft een lange en hoge pass. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. Gersman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yozgatlı rent richting de bal. Yozgatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 2:1

51e minuut.
Sarlós passt de bal in één keer door. Năstăsoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Scholliers de bal. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 3:1

55e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu speelt de bal door. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Salamoński onderschept slim de pass. Salamoński geeft de bal voor. Teodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorescu geeft een hoge lob. Yozgatlı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yozgatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Yozgatlı onderschept slim de pass. Yozgatlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 3:2

67e minuut.
Candiani passt de bal met de wreef. Scholliers rent richting de bal. Scholliers speelt de bal door. Firuleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Bottinelli bokst de bal weg.

68e minuut.
Hoceden geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brunella stond buitenspel. Scholliers neemt vlug de vrije trap. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche schiet op doel. Bottinelli bokst de bal weg. Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro kopt de bal weg. Toche bereikt de bal nog maar net als eerste. Toche draait met de bal, schiet en ... Bottinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 4:2

75e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Scholliers kan de bal niet met de borst controleren. Scholliers geeft een lange en hoge pass. Firuleiro krijgt zijn hoofd ertegen. Bottinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Candiani is nu in balbezit. Candiani passt de bal in één keer door. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós geeft een hoge lob. Firuleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 5:2

80e minuut.
Cammarata is nu in balbezit. Cammarata passt de bal in één keer door. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel. Gersman bokst de bal weg.

84e minuut.
Scholliers is nu in balbezit. Scholliers geeft de bal voor. Salamoński heeft problemen om de bal te vangen. Toche rent richting de bal. Toche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sarlós met een sublieme pass. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers geeft de bal voor. Firuleiro rent richting de bal. Firuleiro draait met de bal, schiet en ... Bottinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucchirpool - emanuel`s stars 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucchirpool 30%, emanuel`s stars 70%.
Lucchirpool - emanuel`s stars 6:2