Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus F.C. Stella Azzurra
NT+1 Prova Tactiek Max 5-3-2 D
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
59.3 gemiddelde waardering 63
good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Vicentino heeft problemen om de bal te vangen. Vicentino speelt de bal door. Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo geeft de bal voor. Buluş is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buluş is nu in balbezit. Buluş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:1

3e minuut.
Naelson geeft de bal voor. Kupczyk is nu in balbezit. Filocomo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filocomo krijgt een gele kaart. Kupczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kupczyk kan niet meer verder spelen. Simonian komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Vicentino rent richting de bal. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Karikas maakt een afschuwelijke overtreding. Karikas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Cămătaru geeft de bal voor. Daar is Mazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filocomo rent richting de bal. Filocomo geeft de bal voor. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Filocomo passt de bal met de wreef. Søgaard probeert naar een medespeler te passen. Buluş rent richting de bal. Buluş schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannarale bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo maakt een afschuwelijke overtreding. Pannarale raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Tartarelli onderschept slim de pass. Tartarelli passt de bal met de wreef. Buluş is nu in balbezit. Buluş draait met de bal, schiet en ... Darnyi probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Søgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søgaard geeft een hoge lob. Cămătaru kopt de bal weg. Buluş is nu in balbezit. Buluş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Søgaard geeft een hoge lob. Naelson kopt de bal weg. Buluş rent richting de bal. Buluş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:2

27e minuut.
Bayer met de inworp. Vicentino rent richting de bal. Vicentino passt de bal in één keer door. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Marán geeft de bal voor. Inworp. Kiupel met de inworp. Gruba geeft een lange en hoge pass. Simonian krijgt zijn hoofd ertegen. Poertzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vornicu geeft de bal voor. Simonian rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fox. Fox krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Vicentino rent richting de bal. Vicentino met een sublieme pass. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli schiet op doel. Šabani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 57%, Stella Azzurra 43%.
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:2

46e minuut.
Mazak rent richting de bal. Mazak speelt de bal door. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Roosjen is nu in balbezit. Bayer verovert de bal door een tackle van achteren. Bayer geeft de bal voor. Tartarelli is nu in balbezit. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap. Šabani bokst de bal weg.

57e minuut.
Filocomo geeft een hoge lob. Naelson kopt de bal weg. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Buluş draait met de bal, schiet en ... Šabani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:3

60e minuut.
Buitenspel voor Roosjen. Goede buitenspelval van de verdediging. Sępek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mazak neemt vlug de vrije trap. Sępek kopt de bal weg. Tartarelli is nu in balbezit. Buluş rent richting de bal. Buluş draait met de bal, schiet en ... Šabani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bayer geeft een lange en hoge pass. Buluş kopt de bal weg. Tartarelli rent richting de bal. Tartarelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buluş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:4

85e minuut.
Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer passt de bal zonder na te denken. Marán is nu in balbezit. Kiupel onderschept slim de pass. Kiupel haalt uit met een fantastische trap. Poertzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simonian bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonian draait met de bal, schiet en ... Poertzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus F.C. 59%, Stella Azzurra 41%.
Juventus F.C. - Stella Azzurra 0:4